Turun Miekkailijoiden toiminta

Ryhmät ja harjoittelu

Seurassamme harjoittelee U13-juniorit, U15-juniorit, U20-juniorit, aikuisharrastajat, aikuis-säilistit ja kilparyhmä. Lisäksi seura järjestää kolmesti viikossa avoimia vapaamiekkailuharjoituksia.

U13-juniorit ovat alle 13-vuotiaita miekkailijoita. U13-junioreilla on yksi harjoitusvuoro viikossa, perjantaisin klo 18:00-19:30. Motivoituneet U13-juniorit voivat halutessaan osallistua myös U15-juniorien harjoituksiin.

U15-juniorit ovat alle 15-vuotiaita miekkailijoita. U15-junioreilla on kaksi harjoitusvuoroa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 17-18:30.

U20-juniorit ovat 15-20 vuotiaita miekkailijoita. Juniorit harjoittelevat omana ryhmänään keskiviikkoisin klo 17-18:30. Junioreja kannustetaan lisäksi osallistumaan seuran vapaamiekkailuharjoituksiin erityisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Aikuisten harrasteryhmä harjoittelee maanantaisin klo 19:30-21:00. Aikuisten harrasteryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti miekkailun aikuisiällä aloittaneille.

Säilämiekkailu on seurassamme resurssisyistä kohdennettu lähinnä aikuisille. Säilämiekkailijat harjoittelevat maanantaisin klo 18:30-19:30, keskiviikkoisin klo 20:00 eteenpäin sekä sunnuntaisin erikseen ryhmän sopimina aikoina.

Lisäksi seurassa toimii kilparyhmä, joka on tarkoitettu kilpailemiseen tähtääville juniorimiekkailijoille, nuorille aikuisille ja huippumiekkailijoille.

Vapaamiekkailuharjoitukset ovat kaikille avoimia miekkailuharjoituksia, joissa miekkaillaan vapaasti kaikkia paikalla olevia vastaan. Torstaisin vapaamiekkailun teema on perinteinen torstaikisa, jossa pääsee testaamaan taitojaan kilpailun omaisissa tilanteissa. Lisää tietoa eri ikäryhmien harjoittelusta ja seuran valmennuksen linjasta löytyy nettisivuilta kohdasta valmennus ja seuraavista tiedostoista:

Lataa Miekkailijan polku, valmennuslinjaus