Turun Miekkailijoiden toiminta

Ryhmät ja harjoittelu

Seurassamme harjoittelee kaudella 2020-2021 minijuniorit, juniorit, aikuisharrastajat, aikuis-säilistit ja kilparyhmä. Lisäksi seura järjestää kolmesti viikossa avoimia vapaamiekkailu harjoituksia ja kerran viikossa kaikille avoimet jalkatyöharjoitukset.

Minijuniorit ovat 7-13 vuotiaita miekkailijoita. Minijunioreilla on kaksi harjoitusvuoroa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 17-18:30.

Juniorit ovat 14-20 vuotiaita miekkailijoita. Juniorit harjoittelevat omana ryhmänään keskiviikkoisin klo 17-18:30. Junioreja kannustetaan lisäksi osallistumaan seuran vapaamiekkailuharjoituksiin erityisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Aikuisten harrasteryhmä harjoittelee maanantaisin klo 19:30-21:00. Aikuisten harraste ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti miekkailun aikuisiällä aloittaneille.

Säilämiekkailu on seurassamme resurssisyistä kohdennettu lähinnä aikuisille. Säilämiekkailijat harjoittelevat maanantaisin klo 18:30-19:30, keskiviikkoisin klo 20:00 eteenpäin sekä lauantaisin erikseen ryhmän sopimina aikoina.

Lisäksi seurassa toimii kilparyhmä, joka on tarkoitettu kilpailemiseen tähtääville juniorimiekkailijoille ja nuorille aikuisille.

Vapaamiekkailu harjoitukset ovat kaikille avoimia miekkailuharjoituksia, joissa miekkaillaan vapaasti kaikkia paikalla olevia vastaan. Torstaisin vapaamiekkailun teema on perinteinen torstaikisa, jossa pääsee testaamaan taitojaan kilpailun omaisissa tilanteissa. Lisää tietoa eri ikäryhmien harjoittelusta ja seuran valmennuksen linjasta löytyy nettisivuilta kohdasta valmennus ja seuraavista tiedostoista:

Lataa Miekkailijan polku, valmennuslinjaus