Alkeiskurssit

Harrastamaan miekkailua?

Miekkailun harrastaminen alkaa Turussa seuran alkeiskurssilla. Kurssilla käydään läpi miekkailun perusteet, jonka jälkeen osallistujamäärästä ja seuran muista ryhmistä riippuen kurssista perustetaan oma jatkoryhmä tai kurssilaiset voivat liittyä heti seuran jo olemassa oleviin ryhmiin jatkamaan harrastusta. Seuran kiinteisiin ryhmiin siirrytään viimeistään puolen vuoden harrastamisen jälkeen.

Miekkailun alkeiskursseja järjestetään niin lapsille kuin aikuisillekin kaksi kertaa vuodessa elo-syyskuun vaihteessa ja tammikuussa. Harrastuksen lasten alkeet on suunnattu 7-12 vuotiaille ja aikuisten kurssit lähtökohtaisesti yli 16-vuotiaille aina eläkeikään saakka. Nuorille järjestetään myös omia kursseja ilmenevän kysynnän mukaan. Miekkailu on hauska harrastus iästä riippumatta sekä tytöille että pojille!


Aikuisten alkeiskurssi kevät 2024

Aikuisten säilän alkeiskurssi tulee jälleen. Kurssin ohjaajana toimii Rikhard Karlsson, jolla on monen vuoden kokemus miekkailusta. Miekkailu on sykettä nostava, älyä haastava ja tehokkaasti kuntoa kehittävä harrastus iästä riippumatta.


Lasten ja nuorten alkeiskurssi kevät 2024

Kurssin ohjaajina toimii Suomen maajoukkueen valmennusryhmiin kuuluva miekkailija ja Suomen mestari Inka Mikkilä, joilla on yli kymmenen vuoden kokemus miekkailusta.


Mitä miekkailu on?

Lue lisää urheilumiekkailusta, modernista länsimaisesta kamppailulajista.