Alkeiskurssit

Harrastamaan miekkailua?

Miekkailun harrastaminen alkaa Turussa seuran alkeiskurssilla. Kurssilla käydään läpi miekkailun perusteet, jonka jälkeen harrastus jatkuu ensin jatkoryhmässä alkaneen puolivuotiskauden loppuun. Seuran kiinteisiin ryhmiin siirrytään puolen vuoden harrastamisen jälkeen, seuraavan kauden alkaessa, kun alkeiskurssi ja jatkokurssi on käyty.

Miekkailun alkeiskursseja järjestetään niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin kaksi kertaa vuodessa elo-syyskuun vaihteessa ja tammikuussa. Harrastuksen lasten alkeet on suunnattu 7-12 vuotiaille ja aikuisten kurssit lähtökohtaisesti yli 16-vuotiaille aina eläkeikään saakka. Nuorille järjestetään myös omia kursseja ilmenevän kysynnän mukaan. Miekkailu on hauska harrastus iästä riippumatta sekä tytöille että pojille!

Ilmoittaudu alkeiskurssille heti!

Aikuisten alkeiskurssit

Aikuisten alkeiskursseja järjestetään puolen vuoden välein. Kurssin ohjaajana toimii osaava ohjaaja, jolla on monen vuoden kokemus miekkailusta. Miekkailu on sykettä nostava, älyä haastava ja tehokkaasti kuntoa kehittävä harrastus iästä riippumatta. Kurssilla opetellaan miekkailun perusteet, minkä jälkeen harrastusta jatketaan ensin jatkokurssilla ja puolen vuoden harrastamisen jälkeen seuran kiinteissä ryhmissä.

Lasten ja nuorten alkeiskurssit

Lasten miekkailun alkeiskursseja järjestetään puolen vuoden välein ja nuorten kursseja kysynnän mukaan. Kurssin ohjaajina toimii Suomen maajoukkueen valmennusryhmiin kuuluvia miekkailijoita ja Suomen mestareita, joilla on yli viidentoista vuoden kokemus miekkailusta. Kurssilla liikutaan, leikitään ja pidetään hauskaa sekä opetellaan miekkailun perusteet, minkä jälkeen harrastusta jatketaan ensin jatkokurssilla ja puolen vuoden harrastamisen jälkeen seuran kiinteissä ryhmissä.


Mitä miekkailu on?

Seoul, Senior Men’s Saber Grand Prix In photo: DOLEGIEWICZ Filip USA vs ELSISSY Ziad EGY Photo by Eva Pavía #BizziTeam

Lue lisää urheilumiekkailusta, modernista länsimaisesta kamppailulajista, sen säännöistä, kolmesta eri aselajista ja muusta kiinnostavasta.