Alkeiskurssit

Harrastamaan miekkailua?

Miekkailun harrastaminen on Turussa helpointa aloittaa seuran alkeiskurssilla. Kurssilla käydään läpi miekkailun perusteet, jonka jälkeen osallistujamäärästä ja seuran muista ryhmistä riippuen kurssista perustetaan joko oma jatkoryhmä tai kurssilaiset voivat liittyä seuran jo olemassa oleviin ryhmiin jatkamaan harrastusta.

Miekkailun alkeiskursseja järjestetään niin lapsille kuin aikuisillekin kaksi kertaa vuodessa elo-syyskuun vaihteessa ja tammikuussa. Harrastuksen lasten alkeet on suunnattu 7-12 vuotiaille ja aikuisten kurssit lähtökohtaisesti yli 16-vuotiaille aina eläkeikään saakka. Miekkailu on hauska harrastus iästä riippumatta sekä tytöille että pojille!


Aikuisten alkeiskurssi kevät 2023

Aikuisten säilän alkeiskurssi tulee jälleen. Kurssin ohjaajana toimii Rikhard Karlsson, jolla on monen vuoden kokemus miekkailusta niin säilällä, floretilla kuin kalvallakin. Säilä on nopeatempoinen, älyä haastava ja tehokkaasti kuntoa kehittävä harrastus iästä riippumatta.


Lasten ja nuorten alkeiskurssi kevät 2023

Kurssin ohjaajina toimivat Suomen maajoukkueen valmennusryhmiin kuuluvat Inka Mikkilä ja Rilla Ritakallio, joilla on yli kymmenen vuoden kokemus miekkailusta.


Mitä miekkailu on?

Lue lisää urheilumiekkailusta, modernista länsimaisesta kamppailulajista.