Kilpailut

Joka vuosi seuramme järjestää useita korkean tason miekkailukilpailuja, jotka tarjoavat näyttämön sekä kokeneille miekkailijoille että lajin nouseville tähdille.

Kupittaa Tournament – Kruununjalokivi: Epäilemättä kruununjalokivemme on Kupittaa Tournament, Suomen arvostetuin ja suurin senioritasoinen miekkailukilpailu. Tapahtuma kokoaa maan parhaat miekkailijat ja ulkomaiset huiput, luoden sähköisen näytöksen tekniikasta ja taidosta. Se on silkkaa juhlaa miekkailutaituruuden kunniaksi, jota et halua jättää välistä!

Nuorten lahjakkuuksien kasvattaminen: Turun Miekkailijat uskoo miekkailun tulevaisuuteen. Siksi järjestämme joukon juniorikilpailuja kaikille ikäryhmille. Nuorimmista lupauksista kokeneisiin juniorimiekkailijoihin, seuramme tarjoaa alustan tuleville tähdille näyttää taitonsa. Erityisesti Turku Masters osakilpailu on merkittävä tapahtuma juniorimiekkailun kalenterissa, tarjoten mahdollisuuden nuorille lahjakkuuksille loistaa ja kehittyä.

Suomen mestaruuskilpailut: Suomen mestaruuskilpailujen isännöiminen on suuri kunnia suomalaiselle miekkailulle, eikä Turun Miekkailijat ole vieras tälle kunnialle. Valitessaan seuramme, Suomen Miekkailuliitto toivottaa maan parhaimmat miekkailijat tervetulleiksi kilpailemaan kotikentällemme, näyttäen lajin suomalaisen huipun osaamista.

Sitoutuneena huippuosaamiseen ja intohimoisena miekkailuun Turun Miekkailijat haluaa olla vahva toimija myös kilpamiekkailun maailmassa. Olitpa sitten intohimoinen miekkailun harrastaja tai vasta tutustumassa lajiin, tule mukaan tuleviin tapahtumiimme ja todistamaan tämän jalomielisen taidemuodon kauneutta Turun näyttämöllä.

Tulevia kilpailuja:

Joukkue SM 2023: https://turunmiekkailijat.fi/joukkue-sm-2023-turku/

Turku Masters 2023: https://turunmiekkailijat.fi/masters-turku-2023/

Kupittaa Tournament 2024: More information later

EVF Circuit Turku 2024: More infomation later