Jäsen- ja kausimaksuihin muutoksia

 

Turun Miekkailijat ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa päätettiin tarkastaa seuran jäsen- ja kausimaksuja. TMÅF:n jäsenmaksuissa on jo pitkään ollut korotuspainetta ja päätös valmentajan palkkaamisesta sekä edellisellä tilikaudella tehty tappio myötävaikuttivat päätökseen.

Jatkossa kaikki seuran jäsenet maksavat 30 e jäsenmaksun.

Itsenäisesti harjoittelevat kalpamiekkailijat (vain vapaamiekkailuun ja/tai viikkokisaan osallistuvat) ja säilämiekkailijat maksavat lisäksi kausimaksua 100 e/v, joten heidän kokonaisvuosimaksukseen tulee 130 e.

Ohjattuihin ryhmäharjoituksiin osallistuvat maksavat jäsenmaksun lisäksi kausimaksua 200 e/v, joten heidän kokonaisvuosimaksukseen tulee 230 e.

Ryhmien vetäjät, kannatusjäsenet ja pääosin muualla harjoittelevat seuran jäsenet maksavat vain 30 e jäsenmaksun.

Alkeiskurssimaksut päätettiin pitää ennallaan (100 e) ja alkeiskurssimaksulla voi jatkaa joko syys- tai kevätkauden loppuun. Tämän jälkeen harrastusta jatkavien tulee maksaa seuran jäsenmaksu (30 e) ja puolet kausimaksusta.

Samalla TMÅF päätti luopua kilpailumatkojen kulukorvausten ja kilpailujen osallistumismaksujen korvaamisesta (poislukien SM-kisojen osallistumismaksut).