Kinkunsulatusta miekkaillen – Talvileiri

Kaksikymmentäyksi leiriläistä otti osaa Turun Miekkailijoiden ensimmäiseen Talvileiriin. Valmennuksesta vastasi unkarilainen trio Ervin, Peter ja Nora päävalmentajamme Ervinin johdolla.

Neljän päivän aikana pääpaino oli miekkailulla, mutta toki saatiin tuta myös jalkatyötä ja jopa vähän pelailla. Noran johdolla haettiin taitoja mielenhallinnan saloihin kilpailutilanteessa yhden iltapäivän ajan.

Teknisenä ratkaisuna vapaamiekkailu tavallista lyhemmillä alueilla mahdollisti sen, että käytössä oli kymmenen aluetta. Käytännössä siis kaikki miekkailivat koko sähkömiekkailuharjoituksen ajan ilman vuoron odottelua – tosin muutaman harjoituksen lopulla vastustajan vaihtoihin alkoi kulua jo kohtuullisen pitkä aika 🙂 Vaikutti siis siltä, että miekkailla sai niin paljon kuin kunto vain antoi periksi.

Turun Miekkailijat kiittää kaikkia osallistujia ja leirin vetäneitä valmentajia, ensi vuonna uudestaan!

Miekkailun talvileiri 2014-1 Miekkailun talvileiri 2014-1-1 Miekkailun talvileiri 2014-2 Miekkailun talvileiri 2014-3 Miekkailun talvileiri 2014-4 Miekkailun talvileiri 2014-5 Miekkailun talvileiri 2014-6 Miekkailun talvileiri 2014-Ervin ja Peter