Nuorten peli-ilta ja aikuisten pikkujoulut

Seuran junnuille järjestetään virtuaalipeli-ilta CYBERNETissä keskiviikkona 5.12. klo 18-19

osoitteessa Eerikinkatu 9, sisäänkäynti Wiklundin sisäpihan puolelta. Pilko laserbokseja valomiekoillasi nuolten osoittamaan suuntaan särmikkäiden biittien tahtiin. Matkusta Google Earth VR:n avulla ympäri maailmaa, ammu jousipyssyllä tai nyrkkeile musiikin tahtiin. Voit myös adoptoida mekaanisen koiran tai puolustaa universumia vihollisilta. Ja jollei avaruusseikkailu ole sinun juttusi, kokeile taistella zombien kanssa!

Lähdemme miekkailusalilta klo 17:30. Ilmoittaudu ryhmäsi ohjaajalle viimeistään 27.11. Ei maksa mitään! Omat herkut saa ottaa mukaan, ettei veren sokeri pääse laskemaan

 

logo_pakopeli

Seuran aikuisille tarjotaan PAKOPELIELÄMYS perjantaina 14.12. klo 18:30 – 19:30

Paikka on Pakopeli Turku osoitteessa Aninkaistenkatu 5 A. ilmoittaudu mukaan sähköpostilla turunmiekkailijatry@gmail.com, seura tarjoaa, ei maksa mittään!

Rikas kartanonherra rakastaa autoja. Murtaudutte hänen työhuoneeseensa, mutta kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Ovi sulkeutuu perässänne ja poliisit lähtevät tulemaan paikalle. Pääsettekö huoneesta ulos ennen poliisin tuloa? Saatteko ryöstösaaliin mukaanne?

tai…

Teidät oli kutsuttu hyväntekeväisyysgaalaan. Heräätte kolkosta tyrmästä ja kuulette radiosta, että teidät teloitetaan tunnin päästä. Sarjamurhaajan toimia ja teidän selviytymistänne seurataan radio Kasenbergin lähetyksessä.
Pääsettekö pakenemaan ennen netissä suorana tapahtuvaa teloitusta? Mitä saatte selville sarjamurhaajasta? Selvittämänne asiat auttavat poliisia saamaan sarjamurhaaja kiinni. Estättekö näin hänen toimintansa jatkumisen?

Lisäksi PIKKUJOULU etkot ja jatkot, niistä tiedot ilmoittautumisen jälkeen paluupostiissa…