Seurakirje kevät 2024

📢 Huomio miekkailijat! 🤺

Viimeiset tavalliset aikataulun mukaiset miekkailutreenit pidettiin tällä viikolla. Kauden loppu häämöttää siis, ja meillä on tiedossa muutamia jännittäviä tapahtumia. Lue koko viesti huolella.

🏆 Seuranmestaruuskilpailut:
– U15: 21.5. klo 17:00
– U11 & U13: 22.5. klo 17:00
– U20: 22.5. klo 18:30
– Aikuiset 15+: 23.5. klo 18:00
– Säilä: 29.5. klo 18:00
– Aikuiset harrastajat kalpa: 29.5. kl0 19:00->

🎉 Kauden päättäjäiset junioreille:
Älä missaa kauden päätöstapahtumaa! Kaikille juniorimiekkailijoille järjestetään Megazone Laser Tag -sotapeli 🚀 29.5. klo 18.30 alkaen osoitteessa Eerikinkatu 4. Ilmoittaudu pian varmistaaksesi paikkasi, 18 nopeinta mahtuu mukaan. Peli on ilmainen ja seuran tarjoama. Nähdään siellä! 🤺🔫

Mitä? Megazone lasersotapeli
Kenelle? Kaikille seuran juniorimiekkailijoille
Missä? Eerikinkatu 4, 20100 Turku
Milloin? Keskiviikkona 29.5. 18.30
Mukaan? Tennarit & mukavat vaatteet
Kesto? Noin 45 min
Hinta? Ei mitään! Seura tarjoaa.

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/hrLecYsiUpXqqckWA

📝 Haluamme palautetta:
Autathan meitä kehittymään täyttämällä palautekyselyn kaudesta. Kyselyt ovat ryhmäkohtaisia ja ne lähetetään erillisenä viestinä. Täytä oma kyselysi mahdollisimman pian, kiitos.

Palautekyselyt jatkokurssi
Lapset: https://forms.gle/pkMwNW6VqvDWqsU59
Huoltajat: https://forms.gle/KmfMZNtbPMTnHpaU6

Palautekyselyt U15-ryhmä
Nuoret: https://forms.gle/5MrBVMvryfgeaZdV7
Huoltajat: https://forms.gle/KmfMZNtbPMTnHpaU6

Palautekyselyt U20-ryhmä
Nuoret: https://forms.gle/5MrBVMvryfgeaZdV7
Huoltajat: https://forms.gle/KmfMZNtbPMTnHpaU6

Palautekyselyt aikuiset
Aikuiset / säilä, ohjattu kalpa, omatoimimiekkailijat, jatkokurssi
https://forms.gle/iLxcW4rxACv6xGeQ6

🌟 Asinsaaren miekkailukesäleiri junioreille:
Osallistu perinteiselle ja laadukkaalle kesäleirille 1.-6.7. + Mahtavia uutisia! Seura tukee juniorien leirimaksuja ja maksaa ne heidän puolestaan! Kaikki junnut siis hopi hopi ilmoittautumaan ja leirille mars! Ilmoittautumisen takaraja on 26.5.

☀️ Kesän miekkailutreenit junnuille:
Harkitsemme kesäharjoituksia junioreille. Lähetämme tästä WhatsApp-kyselyn myöhemmin, jotta pääset kertomaan mielipiteesi.

☀️ Kesän miekkailutreenit aikuisille:
Vapaamiekkailua on kalvalla tarjolla jäsenille ainakin kesäkuussa ja elokuussa tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-> Liity vapaamiekkailut WhatsApp-ryhmään pysyäksesi ajan tasalla kesän harjoitusmahdollisuuksista ja mahdollisista aikataulumuutoksista. Harjoitusaikoja sovitaan ryhmässä myös vaihtelevasti tilanteen mukaan. Liity ryhmään: https://chat.whatsapp.com/HyIxaouhVkv7ClBFK10j7n

☀️ Kesän miekkailutreenit säilämiekkailijoille:
Säilämiekkailijat voivat sopia omista harjoitusajoistaan vapaasti maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin tai sunnuntaisin omassa WhatsApp-ryhmässään.

Jos olet lopettanut miekkailun ja haluat poistua listoilta, ole hyvä ja ole yhteydessä osoitteeseen turunmiekkailijatry@gmail.com. Jos sinulla on maksuihin, laskutukseen yms. liittyviä kysymyksiä, ole niistä yhteydessä seuran rahastonhoitajaan oskar.kiljander@gmail.com.

Lopetetaan kausi vahvasti ja nautitaan yhdessä kauden viimeisistä tapahtumista! Nähdään kuitenkin kesälläkin miekkailun merkeissä.🤺💪