Sten Priinits Turkuun 13. – 17.9.2016. – Ilmoittaudu lauantaileirille 17.9.

sten priinits turkuun

Virolainen huippumiekkailija Sten Priinits

vetää viikolla 13. – 17.9.2016. kaikki kalpatreenit  sekä lauantaina 17.9. klo 10-16 pidettävän leirin  Aninkaisten koulun G-salissa Parkin kentän kulmalla.

Leiripäivä on maksuton seuran jäsenille harjoitusryhmästä riippumatta. Leiriohjelma julkaistaan viikon aikana. Leirille mukaan omat eväät ja runsaasti energiaa. Ilmoittautumiset salilla olevaan listaan.

Sten on miekkaillut lähes koko elämänsä ja opiskelee Tallinnan yliopistossa liikuntatieteitä ja valmistuu tammikuussa. Virossa Sten on jo pitkään aktiivisesti valmentanut nuoria ja aikuisia. Stenin tavoite on menestyä Tokion olympialaisten kalpamiekkailussa ja sen jälkeen katseet on suunnattu ammattivalmentajan uralle.

Sten lähtee opissaan kalpamiekkailun ymmärtämisestä, jotta oppi menee perille harjoituksissa. Stenin mielestä oppari ei ole tähän ainoa keino, vaan hän painottaa ryhmätuntien tärkeyttä. Tunnit tulevatkin koostumaan monesta mielenkiintoisesta  osiosta, josta seuramme saa uutta virtaa käynnissä olevaan kauteen.

Stenin oppareita saavat varata kaikki seuran jäsenet. Oppareihin liittyvät kysymykset suoraan Santerille sjmanttila@gmail.com

Oppitunnit ovat varattavissa tutussa osoitteessa maanantaina 5.9. alkaen, eli tuonne heti!  https://1drv.ms/x/s!Aujo3HTz4YiBzlFMgCZDTz9x5uyY