TMÅF suosittelee harrastaja- ja kuntomiekkailijoita hankkimaan harrastajalisenssin

Kilpailuissa käyvillä miekkailijoilla tulee olla kilpailulisenssi lunastettuna ennen kilpailuihin osallistumista. Alle 12-vuotiaiden C2-kilpailulisenssiin liittyvä sporttiturva-vakuutus on voimassa myös muissa urheilulajeissa.

Käytkö salilla miekkailemassa, mutta et kilpaile? Kannattaisiko hankkia harrastajalisenssi, eli H-lisenssi? Tätä TMÅF-suosittelee kaikille harrastelijamiekkailijoille, varsinkin jos muuta tapaturmavakuutusta ei ole!

Harrastajalisenssi ei oikeuta osallistumaan kilpailuihin, mutta se ja siihen liittyvä sporttiturva-vakuutus on silti suositeltava kaikille harrastajamiekkailijoille. H-lisenssin hinta on 1.9.1998 jälkeen syntyneille 20 e ja kyseistä päivämäärää ennen syntyneille 39 e.

Lainaus Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton web-sivuilta: ”OP-Sporttiturva on nimenomaan urheilijoita varten kehitetty vakuutus, jossa yhdistyy tapaturma- ja sairaskuluvakuutus. Muihin vakuutuksiin verrattuna huomioitavaa on, että Sporttiturvan vakuutusehdot ei vaadi tapaturmalle ns. ”ulkoista tekijää”.”

Sporttiturvan vakuutusseloste: http://www.fencing-pentathlon.fi/site/assets/files/1181/sm5l_vakuutusseloste_op2016.pdf

Lisätietoa, ja lisenssin osto, Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton sivuilta: http://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/liiton-kilpailu-ja-harrastelisenssit/

PS. Samalla kun hankit lisenssin, lisäät TMÅF:n äänimäärää liittokokouksissa.