Turun FencingMob2016 sunnuntaina 18.9. Myllyssä

myllyn-kartta

Mistä on siis kyse?

FencingMob2016 on alunperin Italian Miekkailuliiton käynnistämä tapahtuma, jossa miekkailu tulee esiin yllättävissä paikoissa ihmisten keskelle. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 181 kaupunkia 38 eri maasta ja Suomi on mukana ensimmäistä kertaa.

Turun FencingMob2016 pidetään ensi sununtaina Kauppakeskus Myllyssä, Myllytyksen yhteydessä.

Kokoonnumme n. klo 14:20 vaivihkaa ulkovaatteet (esim. tuulipuku on varmaan hyvä ja kevyt päälysvaate)  miekkailuvaatteiden päällä Myllyn 1. krs XXL -liikkeen edessä olevalle aukiolle.

Miekka pitää myös tuoda piilossa, säbä-kassi, muovipussiviritys tmv. naamiointi.

Kaikilla osallistujilla pitää olla mahdollisimman täydellinen miekkailuasu, joten jos varusteita puuttuu, tule lainamaan ne salilta perjantaina klo 17:30 alkaen. Ase voi olla harjoitusase ja jalassa esim. lenkkarit ”kenttäolosuhteita” varten.

Ulkovaatteita varten paikalla on  ”miekkailukassihenkilö”, myös nuorempien  miekkailijoiden vanhemmat voivat varmaan ottaa vaatteita haltuun.

Klo 14:30 asetumme kahteen vastakkaiseen riviin miekkailuvarusteissa ja aloitamme esityksemme (suulliset ohjeet paikan päällä). XXL – aukiolta suuntaamme  Myllytorille ja sieltä taas Stadiumin eteen, johon Flash Mobbimme päättyy. Tempauksemme videoidaan ja julkaistaan myöhemmin mm. Miekkailu- ja 5-otteluliiton keräämien valtakunnallisten Fencincg Flash Mob-tallenteiden kanssa.

Tapahtumaa seuraavat voivat lähettä kuvia jo tapahtuman aikana. Twitterissä ja instagramissa käytetään tunusta Turku #Fencingmob16

Kotiin pääsee lähtemään noin klo 15

Alla: Tämmöistä oli meininkin viime vuonna Sloveniassa 🙂


slovenia2015mob