Kupittaa Tournament lähestyy – onko talkoohanskat kaivettu esiin?

Kupittaa tournamet 2012 palkintojen jako

Turun Miekkailijat järjestää kansainvälisen kalpakilpailun Kupittaan urheiluhallissa la-su 12.-13.10.2013

Perjantaina 11.10. klo 18-20 pidetään rakennustalkoot,  jonne tarvitsemme jäsenien+vanhempien apua (työrukkaset mukaan!).

Lauantaina 12.10. klo 18.00 kaikki miekkailijat perheineen Kupittaan Urheiluhallin katsomoon! Vuoden AINUT tilaisuus nähdä kansainvälistä huippumiekkailua kotikonnuilla! Miekkailukatsomossa saat kannustaa, tervetuloa myös muut lajista kiinnostuneet, Kupittaalle on vapaa pääsy.

Sunnuntaina 14.10. kannustamme naisten finaalia n. klo 14 ja aloitamme kisapaikan  purkamisen n. klo 15 alkaen. Kun halli on tyhjä tarvitaan vielä apua MIEKKAILUSALILLE, jonne tavarat toimitetaan.

Paikan päällä on kahvio, jonne kaipaamme leivonnaisia (makeaa tai suolaista) myyntiin. Leivonnaiset voi tuoda hallille pe iltana talkoiden aikana tai la aamupäivän aikana ennen klo 11, tai vaihtoehtoisesti su aamupäivän aikana.

Toivomme, että kaikki jäsenet voisivat olla avuksi jollakin tavalla, joko mukana talkoissa tai leipomalla. Ole hyvä ja täytä salilta jaettu kaavake ja palauta se miekkailusalille tai vetäjällesi mahdollisimman pian. Kiitos avustasi!